Opslag

P. van der Kooij Groep biedt de mogelijkheid voor grootschallig op- en overslag, logistiek en afzet van het vochtrijke diervoeders.
De opslag van het vochtrijke diervoeders vindt plaats in opslagtanks van 600 m3 direct gelegen aan de zeehaven van Rotterdam. Door de gunstige ligging van deze opslag locatie in de haven van Rotterdam vindt opslag en transport van diervoeders efficient plaats.

Een aantal opslagtanks zijn gebouwd voor opslag van vloeistoffen met een soortelijk gewicht van maximaal 1000 kilogram per m³ en twee opslagtanks zijn geschikt voor vloeistoffen met een soortelijk gewicht van maximaal 1700 kilogram per m³. De vloeren van de opslagtanks zijn van gewapend beton met een polyester beschermlaag. De wanden zijn van gelakt staal aan de buitenzijde met een binnenzijde van roestvrij staal. Het gehele tankenpark staat in een betonnen lekbak.

Binnen het tankenpark is het mogelijk zuren of additieven in te mengen voor een goede conservering. Uiteraard zijn de opslag- en transport mogelijkheden GMP+ gecertificeerd.

Voor meer informatie over tankverhuur en transport kunt u contact opnemen. Dit is mogelijk per telefoon, per mail of via het contactformulier.